Sunday, March 27, 2016

USS day trip (pic)










x banyak gambar di tangkap.
terlalu menikmati naik 'ride' sampai dah habis baru tpikir mane gambar.

plus, its a day trip.

nak pergi lagi?
inshaAllah tunggu duit byk jatuh* gedebuk.

* bukan duit as in matawang/currency tapi duit berkepuk dengan banyak nya.
time ni currency malaysia jatuh so kami x byk beli souvenir.
nak makan pun dekat 15 minit pikir.

USS trip!









next post janji belanja gambar throwback**

    


between Nana & Nana


the bride is Nana Saleh.
m: 27 feb 16




and the girl in blue is Nana Zulkifli
m: coming soon
came to Ipoh 26-28 feb 16

*nampak x?
dilemma nya that day. haha.

because i love both too much.

Tuesday, December 2, 2014

😘

I think I had fall for you again. -.-"

Saturday, August 16, 2014

Harapan

Jgn mudah sgt berharap.

Ive been trying to understand this statement for the past 4 months. 

But still.
Its quite hard. 

And now. 
I miss you. 

Tq. For the moments. ❤️

Thursday, March 20, 2014

Its SPM results!

Happy?
Sad?
Excited?
Afraid?

Mixed feelings.

Kau? Aku?

Its around this time few years back. 

Wondering what if my results bkn mcm tu.

Bkn mmpertikaikan. Nauzubillah.

Muhasabah diri. Ada reason.
Allah x bg those A. 
Pd 8 subjek yg lain tu.
Ada reason Allah x bg dpt A English Language.
Ada reason Allah x bukak hati satu Uni pun nk drop offer kt aku.

Ada reason.
Boleh jd aku culture shock teruk.
Nauzubillah.

Bila kita x dpt something.
Mksd Allah x izin.
Bkn sbb xlyk.
Sbb Allah dah plan lg baik ntok kita.
N klu btul kita layak. 
Myb belum masa.

Percaya Kuasa Allah.
Percaya ketentuan Nya.

He is THE BEST PLANNER.

My dear self. 
Plz.
Allah plg tahu. 
Percaya lah. 
InshaaAllah. Allah x pernah jauh.
Depends ngn kita whether kita yg nak jauh ngn Allah.

Hiris bawang semangkuk.



Saturday, March 1, 2014

Flashback!

Salam.

Da masuk tahun kedua pun bnda tu jadi.
Tp masih
Deep in this heart.
Sgt2 la terkesan ngn peristiwa tu.


Mereka boleh bahagia.

Kenapa x saya? 

(double sigh)



Saturday, February 22, 2014

Makan hati

Kata2 sendiri.

Tu la. Penyakit kacau org.

Sendiri yg rasa penangan.
Sumpah jeles.


popular post