Tuesday, September 4, 2012

pills off - OVERTHINK

salam there..
smlm tsgt excited dpt dgr + tgk #RyanHiga kt hitz.fm & 8tv quickie.
aje je kan 8tv nk suh i tgk tv ler tu,heh.
seriously,i DID OVERTHINK sama ada nk post @ x pasal ni,
tp bile smpi satu part.aku rse overthink tu penat.letih,smua ade,
sbb bg aku byk lg bnde nk pikir dr overthink pasal those #Unnecessary things kan

Allah bagi masa untuk hamba Nya berfikir,yg baik buruk,n sometimes allah dtgkan masalah nk tgk mcmne hamba Nya berfikir nk setelkn prolem..allah nak tgk mcmne hamba Nya nk turn on Him anytime,mse senang,mse susah,
Allah creates manusia ni lain2 ade lemah ade kuat,n bcoz of that la sometimes yg lemah tu kne rely on yg kuat kan..n yg kuat perlu la tlg yg lemah.

oh.ape yg aku merepek ni -_-
susahnye.ckp senang la.change is a big word u know?ko da try ke?

ryan higa rocks! senyum xnmpk mata -_-


No comments:

popular post