Wednesday, May 9, 2012

HOMESICK :'( #kolej bodoh





salam my dear friends.
BISMILLAH.
oke here d story,
a situation.seorang penuntut kolej kejurawatan XX dah ckup 3 bulan x balik rumah due to exam preparation.n now exam da setel but yet dat student didnt have d permission nk balik.
alasan : u kne ade clinical posting lg.a week u layak ntuk cuti a day je.plus,arahan terbaru u x boleh nak carry forward cuti u ntuk balik umah.klu nk balik pun a day je!
pergh! SENGAL SANGAT!
ingat students2 kt kolej XX tu boleh ke tahan?hadui.
oke to be honest,dat student tu aku.n kolej tu..not needed to know.
d main problem here is. 
KOLEJ XX NI HANYA KOLEJ YANG MEMENTINGKAN PRESTASI KOLEJ. DAN SAMA SEKALI TIDAK PERNAH MENJAGA KEBAJIKAN STUDENT NYA ! 
nak je post kt FB.tp dah tau da t jdik isu.xpsl2 lak kan?hurm.
nak sgt2 tau ape tujuan BHGN PENGAMBILAN LATIHAN tu buat klu dy tau kolej ni xpnah bg cuti.. 
plus.ape la datok2 yang bermisai kt dlm lembaga tu wat keje? 
cam x amik tau je.cukup bulan dapat gaji.
cukup few months dtg mai audit sana..audit sini..
ISO lah..ape lah..mmg la tu pntg...
sgt pntg! tp kebajikan students tu...xpnah tebela la..x pikir ke?
xkn nk tggu t exam lembaga bru dapat! mmg aku xkn balik dah la kolej ni! 

ya allah..plz.tolong.help.
bantu aku untuk bertenang ya allah.
aku xmampu...

anak mana yang xseronok balik rumah?biar kita xsuka skali pun..klu pikir pasal umah tu mst ade bnde yg wat kite tringat kt rumah.esp.mknn / mskn mak. rindu sgt!
dah la kt KOLEJ XX ni dpt mknn cm ku****!

ASTAGHFIRULLAH..
bersyukurlah dgn nikmat yang dikurniakan..alhamdulillah..


 
hasniey-write

No comments:

popular post