Saturday, August 13, 2011

finalis project

project lama.maaf.

a piece of art @ junk?








yey ramadhan!

salam there.sehat?alhamdulillah.....
im really sorry,
sorry for not updating diz blog tua for jgka masa yg agak lme.since lately byk sgt3 problem yg perlu di-setel.
owh!its ramadhan again.alhamdulillah ya Allah.dpt lg Kau petemukan aku dgn ramadhan..smuga ramadhan ini dapat memberi 1001 keberkatan kpd diriku dan umat islam seluruhnya..
o allah.insyaAllah da 13 hari kite berpuasa.sometimes sku slalu btnye kt diri sindrik,,ape yg aku da wat dlm mse 13 hari berpuasa..quran dah brape juzuk?smpt ke khatam dlm bln pose ni?ke aku hbeskan masa2 senggang aku dgn Fb-ing dan blogging saje k??atau aku duk maen2 smpi ibadah wajib aku wat rilek je mcm bkn dlm ramadhan?nauzubillah..aku slalu dgr ustaz2 @ ustazah2 duk bg crmh,,mentioning dat yg ramadhan ni adlh universiti,@ they called it as UNIVERSITY RAMADHAN....sbb t di penghujung ramadhan kite akan nilai balik diri kite,,bolehkah kite menggulung sejenis ijazah,,?iaitu IJAZAH TAQWA.haish.rumit nk pkir. layakkah kite nk dpt degree tu?wallahualam....

ps: renung2kan dan slamat beramal..



hasniey-write

popular post